Избери Classic NOVO за своя дом! Регистрирай се за индивидуална оферта, подготвена специално за теб

Защо Bramac Classic NOVO

  • Удължена трайност
  • Допълнителна UV защита
  • Универсално приложение както за ново строителство, така и за саниране/реновиране на сгради
вземи отстъпка

С BMI Bramac получаваш още

BMI Bramac

oт нашето семейство за уюта и сигурността на твоето семейство

мнения и съвети

Инж. Николай Кънчев продуктов мениджър

Класическо качество! Когато твърдостта и рентабилността са на фокус. Здрав, дълготраен и хармоничен: керемида на керемидите. Класически, оригинален, познат. Идеален за ново строителство и ремонт. Предлаган в пет цвята и пълно разнообразие на покривни принадлежности. Стилният Брамак!

Нели Иванова Клиент

Вече съм горда собственичка на покрив Брамак! Горда, защото продуктите, които предлагате са с много добро качество и аз съм уверена, че дълго време няма да имам проблем с покрива! Но за да се осъществи този мой проект трябваше да открия хора, които имат знанията и уменията да го направят реалност. По препоръка на инж. Павел Костов (регионален мениджър Североизточна България) аз избрах бригадата на Ивелин Люцканов. Не стигат думите да опиша възхищението си от работата на целия екип. Професионалисти, коректни, организирани, бързо работещи, внимателни.Само за 10 дена те успяха да завършат покрив от 160м 2. Бригада - огън!!! Работи се изключително леко и приятно с тях.

вземи отстъпка

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Подробна информация може да намерите в декларацията за защита на данните. Научете повече