Избери иновативно покритие от ново поколение! Регистрирай се за индивидуална оферта, специално за теб

Защо protector
plus?

  • Иновативно покритие с подобрена технология за качество
  • Още по-гладка и естетична повърхност със затворени микропори
  • Повишена устойчивост срещу отлагане на замръсявания, мъх и растителност
  • По-добра защита срещу екстремни въздействия на околната среда
  • Дълготрайно запазване на цвета
вземи отстъпка

С BMI Bramac получаваш много повече!

Твоите Protector PLUS са вече тук!

Виж повече за иновативното покривновно покритие от ново поколение

мнения и съвети

Инж. Николай Кънчев продуктов мениджър

Протектор плюс на Брамак е най-новата тенденция в производствената технология на бетонови керемиди. Допълнителният тънък бетонов слой, положен под високо налягане запълва всички неравности и предава перфектна гладкост на керемидата. Това повишава защитата и дълготрайността на покритието срещу екстремни атмосферните условия, бури, градушки и осигурява стабилност на цветовете във времето. Вашият покрив ще продължи да бъде все така сигурен, гладък и красив и след много години, както е бил в началото.

Георги Христов Търговец

Бетоновите керемиди на BMI Bramac са идеалният избор, ако търсете повече качество на разумна цена. Естетични с отличителни, дълготрани цветове.

Нели Иванова Клиент

Вече съм горда собственичка на покрив Брамак! Горда, защото продуктите, които предлагате са с много добро качество и аз съм уверена, че дълго време няма да имам проблем с покрива! Но за да се осъществи този мой проект трябваше да открия хора, които имат знанията и уменията да го направят реалност. По препоръка на инж. Павел Костов (регионален мениджър Североизточна България) аз избрах бригадата на Ивелин Люцканов. Не стигат думите да опиша възхищението си от работата на целия екип. Професионалисти, коректни, организирани, бързо работещи, внимателни.Само за 10 дена те успяха да завършат покрив от 160м 2. Бригада - огън!!! Работи се изключително леко и приятно с тях.

вземи отстъпка

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Подробна информация може да намерите в декларацията за защита на данните. Научете повече